|   VÄLKOMMEN   |

SLÅ EN BOLL OCH
SLÅ DIG NER

Den sociala biten är en stor och viktig del av padelsporten och därför har vi satsat lite extra på känslan även utanför banorna, vi vill ju att du ska trivas på din hemmaplan.

I vårt café erbjuder vi sallader och kalla rätter, snacks, en rejäl kaffemeny, proteinbars och drycker. När vädret tillåter umgås vi på vår härliga uteplats, perfekt för afterwork och grillkvällar. Lägg till lite skönt efter-matchen-häng med en alkoholfri fatöl i vår mysiga lounge med utsikt över banorna – och du vill aldrig åka hem.

I vår shop hittar du södra Sveriges största padelsortiment med det senaste från Bullpadel, Adidas, STIGA och Babolat. Shoppen såväl som caféet är alltid bemannade under våra öppettider.

Så vänd inte i hallen, dröj dig kvar efter träningen och umgås med vänner, titta förbi efter jobbet för att spana in nyheterna i shoppen och ät en god kvällsmat. Känn dig som hemma!

SHOP

VÄLKOMMEN TILL BORDS

PANORAMA MED LÄKTARE

CAFÉ

En spelupplevelse med mervärde

Med en yta på 4300 kvadratmeter är vårt padelcenter ett av Skånes största och genom ett nära samarbete med Adidas Padel utlovar vi en spelupplevelse utöver det vanliga. Rymliga omklädningsrum med låsbara skåp och fräscha duschar är en självklarhet. Vi hyr ut racket och bollar, kunniga padeltränare står redo att bistå nybörjare som vill komma igång och vi arrangerar turneringar för de som är tävlingssugna.

Padel FTW!

Våra padelspelare har tretton padelbanor till sitt förfogande, åtta inomhus och fem utomhus varav två är singelbanor. Centercourtbanorna har ett väl tilltaget utrymme för att tillåta spelare att hinna ikapp smashar och undanläggningar utanför själva bansträckningen, något som uppskattas av drivna padelspelare. Rymliga omklädningsrum med låsbara skåp och fräscha duschar är en självklarhet och i vår välsorterade shop hittar du racketar, bollar, skor och kläder från etablerade varumärken.

|   Håll dig uppdaterad   |

Send

Pinnmogatan 2, Helsingborg
042 – 400 72 00 | kontakt@hbgpadel.se

HÄNG MED PÅ RESAN
Facebook | INSTAGRAM